Voor wie is een MVK-opleiding geschikt?

Werk je momenteel in een organisatie waarin veiligheid een zeer grote rol speelt? En wil je je onder andere graag bezighouden met het inventariseren van mogelijke risico’s op de werkvloer? Dan is de opleiding tot veiligheidskunde voor jou geschikt!

Ontdek jouw Veiligheidskundige toekomst: MVK-Opleiding voor Risicobeheer!
Versterk de Veiligheid: Ontdek de Impact van een MVK-Opleiding!

Wat kan ik als ik deze opleiding heb afgerond?

Zodra je de opleiding hebt afgerond lever je een zeer waardevolle bijdrage aan de veiligheid in jouw organisatie als veiligheidskundige. De kerntaken van een veiligheidskundige binnen een organisatie zijn het inventariseren en vastleggen van risico’s, het opstellen van werkplekinstructies, klachten omtrent veiligheid oplossen en LOTOTO (Lock Out – Tag Out – Try Out) & LMRA (Last Minute Risk Analysis) procedures uitvoeren. Tenslotte ben je het algemeen aanspreekpunt al het gaat om veiligheid binnen jouw organisatie.

Inventariseren & vastleggen

Met de kennis van de opleiding op zak (denk aan bijvoorbeeld kennis over wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsveiligheid, arbeidshygiëne en beroepsziekten) identificeer jij mogelijke risico’s als geen ander. Zo heb jij onder andere op de werkplek en tijdens werkprocessen oog voor detail wanneer het gaat om de veiligheid. Door het inventariseren van mogelijke risico’s kan jij een uitgebreid en onderbouwd RI&E (Risico-Inventarisatie en -evaluatie) opstellen die vervolgens kan worden getoetst.

Ontdek de Veiligheidsdetective: MVK-Opleiding voor Inventarisatie & Vastleggen!
Zet je Veiligheidscarrière in Beweging: Voltooi een MVK-Opleiding in 9-12 Maanden!

Hoe lang ben je bezig met een MVK-opleiding?

Een MVK-opleiding bij ’t WEB bestaat uit drie modules en is af te ronden in totaal 15 trainingsdagen. Het volgen van module 1 zorgt voor de nodige basiskennis. In module 2 en 3 word je verder opgeleid als veiligheidskundige. Over het algemeen duurt bij ’t WEB een MVK-opleiding tussen de 9 en 12 maanden in totaal.

Module 1; Preventiemedewerker

Tijdens de eerste module (5 trainingsdagen) in de opleiding worden de basis zaken omtrent veiligheid je haarfijn uitgelegd. Denk hierbij aan (specifieke) gevaren, preventie, wetgeving, arbozorg en VCA. Na het doorlopen en het maken van 2 bedrijfsopdrachten mag jij je een preventiemedewerker noemen die de basiskennis over veiligheid bezit.

Module 2 en 3; Veiligheidskundige

Na het afronden van de eerste module kun je jezelf verder laten opleiden door modules 2 en 3 te volgen. In deze modules duik je verder in de materie omtrent veiligheid. Denk aan procedures, ongevallenonderzoek, arbeidshygiëne en bedrijfsgezondheidzorg. Na het halen van je examen en eindscriptie kun jij jezelf een veiligheidskundige noemen.

Accreditatie door Hobéon SKO

Onze MVK-opleiding is door Hobéon SKO gecontroleerd en geaccrediteerd. Wij bieden je een kwalitatief goede opleiding aan. Met de inzet van enthousiaste en deskundige docenten zorgen wij ervoor dat je na afronding van deze opleiding de kennis en vaardigheden bezit om je rol als veiligheidskundige goed uit te voeren.

Erkenning van Kwaliteit: Hobéon SKO Geaccrediteerde MVK-Opleiding

Investering

Het is een all-in investering, dit houdt in: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen. Ook hoort bij de investering een intensieve begeleiding van bedrijfsopdrachten en eindscriptie begeleiding, examen en een eventueel herexamen.

Onderdelen Investering
Hele opleiding € 5.950,- p.p. (excl. btw)
Module 1 € 1.975,- p.p. (excl. btw)
Module 2/3 € 3.975,- p.p. (excl. btw)
Praktijkgericht Succes: Ontdek het MBO 4 Niveau van een MVK-Opleiding

Wat voor niveau is een MVK-opleiding?

MVK is een opleiding op MBO 4 niveau waarbij je je tussen de werkprocessen in het werkveld bevindt, een veelal praktijkgerichte opleiding.

Laat je opleiden door ‘t WEB

Overtuigd dat je jezelf op wilt laten leiden tot veiligheidskundige? Laat jezelf opleiden tot Veiligheidskundige met onze MVK-opleiding. Mocht je nog met vragen zitten of wil je je aanmelden voor de opleiding? Neem contact met ons op door een mail te sturen naar planning@tweb.nl of te bellen naar 0528 280 888.

Kies voor Veiligheid: Word een MVK met 't WEB Opleidingen!

Contact

Adres

Zeppelinstraat 7, 7903BR Hoogeveen

Telefoonnummer

0528 280 888

Loading
Your message has been sent. Thank you!