PMO

Periodiek Medisch Onderzoek (PMO)

Vragen? Mailen kan naar info@tweb.nl

Liever bellen? 0528 28 08 88

Het Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) speelt een aanzienlijke rol bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers. Als krachtig hulpmiddel voor preventieve gezondheidszorg op de werkplek, legt PMO de nadruk op gezondheidscontroles en medische screenings. Door regelmatige medische onderzoeken kunnen mogelijke gezondheidsrisico's tijdig worden opgespoord, wat resulteert in een proactieve aanpak van gezondheidskwesties en een gezondere werkomgeving. PMO draagt bij aan het verbeteren van het algemene welzijn van werknemers en het versterken van de organisatie als geheel.

PMO voordelen

Voordelen van PMO

PMO biedt aanzienlijke voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Werknemers krijgen de mogelijkheid om hun gezondheid te laten controleren en eventuele gezondheidsrisico's op te sporen. Voor werkgevers biedt PMO inzicht in de gezondheidstoestand van werknemers, waardoor preventieve maatregelen kunnen worden genomen om de gezondheid en productiviteit te bevorderen.

Gezondheidscontroles en Medische Screenings

PMO omvat uitgebreide gezondheidscontroles en medische screenings. Dit omvat bijvoorbeeld metingen van vitale functies, bloedonderzoeken en evaluatie van gezondheidsrisico's zoals diabetes, hartziekten en andere aandoeningen. Door regelmatige PMO's kunnen gezondheidsveranderingen in de loop van de tijd worden gemonitord, wat leidt tot vroegtijdige identificatie en behandeling van gezondheidsproblemen.

Gezondheidscontroles en Medische Screenings
Bevordering van Preventieve Gezondheidszorg

Bevordering van Preventieve Gezondheidszorg

PMO bevordert preventieve gezondheidszorg door werknemers bewust te maken van hun gezondheid en mogelijke risico's. Het moedigt gezonde levensstijlkeuzes aan en biedt werknemers de mogelijkheid om proactief voor hun gezondheid te zorgen. Dit draagt bij aan het verminderen van ziekteverzuim en het bevorderen van een positieve werkomgeving.

Integraal Onderdeel van Arbobeleid

PMO moet een integraal onderdeel zijn van jouw arbobeleid. Door regelmatig PMO aan te bieden, laat je zien dat je de gezondheid en het welzijn van jouw werknemers serieus neemt. Het toont jouw inzet voor preventieve gezondheidszorg en draagt bij aan een positieve bedrijfscultuur waarin gezondheid een prioriteit is.

Arbobeleid
Periodiek Medisch Onderzoek

Conclusie

Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) is een waardevol instrument voor het bevorderen van gezondheid en welzijn op de werkplek. Met PMO investeer je niet alleen in de gezondheid van jouw werknemers, maar ook in de algehele bedrijfscultuur. Implementeer PMO als onderdeel van jouw arbobeleid en creëer een gezonde en productieve werkomgeving waarin werknemers worden gestimuleerd om hun gezondheid te waarborgen en te verbeteren.

Contact

Adres

Zeppelinstraat 7, 7903BR Hoogeveen

Telefoonnummer

0528 280 888

Loading
Your message has been sent. Thank you!