PAGO (Periodiek Arbeidsgezondheidsonderzoek)

Periodiek Arbeidsgezondheidsonderzoek

Vragen? Mailen kan naar info@tweb.nl

Liever bellen? 0528 28 08 88

Het Periodiek Arbeidsgezondheidsonderzoek (PAGO) speelt een cruciale rol in het beschermen van het welzijn van werknemers en het bevorderen van preventieve gezondheidszorg op de werkplek. Verder dan alleen een medische screening, vertegenwoordigt PAGO een investering in zowel de gezondheid van werknemers als de bredere bedrijfscultuur. Door regelmatige gezondheidsbeoordelingen kunnen potentiële gezondheidsproblemen vroegtijdig worden opgespoord, wat resulteert in een gezonder en gemotiveerder personeelsbestand en een positieve impact heeft op de productiviteit en werknemerstevredenheid.

Voordelen Periodiek Arbeidsgezondheidsonderzoek

Voordelen van PAGO

PAGO biedt talloze voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Het stelt werknemers in staat om hun gezondheid te monitoren en eventuele gezondheidsrisico's vroegtijdig te identificeren. Voor werkgevers biedt PAGO inzicht in de gezondheidstoestand van werknemers, wat kan leiden tot het nemen van preventieve maatregelen om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Gezondheidscontrole en Medische Screening

PAGO omvat gezondheidscontroles en medische screening om de gezondheid van werknemers te beoordelen. Dit omvat onder andere metingen van vitale functies, bloedonderzoeken en beoordeling van risicofactoren. Door regelmatige PAGO's kunnen gezondheidsveranderingen in de loop van de tijd worden gevolgd, waardoor gezondheidsproblemen vroegtijdig kunnen worden opgespoord en behandeld.

Gezondheidscontrole PAGO
Optimalisatie van Arbeidsgezondheid

Optimalisatie van Arbeidsgezondheid

PAGO draagt bij aan het optimaliseren van arbeidsgezondheid door werknemers bewust te maken van hun gezondheid en mogelijke risico's. Het moedigt werknemers aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun welzijn en gezonde levensstijlkeuzes te maken. Dit resulteert in een werkomgeving die gezondheid bevordert en de algehele productiviteit en tevredenheid van werknemers verhoogt.

Integraal Onderdeel van Arbobeleid

PAGO moet een integraal onderdeel zijn van jouw arbobeleid. Door PAGO regelmatig aan te bieden, toon je als werkgever jouw betrokkenheid bij het welzijn van jouw werknemers. Het geeft ook aan dat preventieve gezondheidszorg een prioriteit is binnen jouw organisatie, wat leidt tot een positieve bedrijfscultuur en een gezonde werkomgeving.

Arbobeleid
Periodiek Arbeidsgezondheidsonderzoek

Conclusie

Het Periodiek Arbeidsgezondheidsonderzoek (PAGO) is een waardevol instrument voor werknemerswelzijn en preventieve gezondheidszorg op de werkplek. Met PAGO investeer je niet alleen in de gezondheid van jouw werknemers, maar ook in de algehele bedrijfscultuur. Implementeer PAGO als onderdeel van jouw arbobeleid en creëer een gezonde en betrokken werkomgeving waarin werknemers gestimuleerd worden om hun gezondheid te waarborgen en te verbeteren.

Contact

Adres

Zeppelinstraat 7, 7903BR Hoogeveen

Telefoonnummer

0528 280 888

Loading
Your message has been sent. Thank you!